Сторінки

вівторок, грудня 01, 2015

І рушник вишиваний на щастя, на долю дала!

І рушник вишиваний на щастя, на долю дала!

  Український рушник – символ єдності сім’ї, символ любові до рідної землі, до любої матусі, до коханої дівчини, символ працелюбності нашого народу. Український рушник! Хто з нас не бачив його? Не було, мабуть, жодної оселі в Україні, котру б не прикрашали рушники. Хоч би яке бідне було господарство, а все ж чисто прибрана оселя палахкотіла багатством вишитих рушників.  
    Виховний  захід «І рушник вишиваний на щастя, на долю дала! » провели учні  9 класу.     Із вступним словом виступила класний керівник Писко Л.Г., наголосивши,  що багато символів має наша Україна, серед них - український рушник. Учні співали пісні про рушники, читали вірші, виконали сценку «Сватання», у якій показали давнє призначення рушників – перевязування старостів.

     Сивіють і народжуються роки, минають століття, та вічним є і буде український рушник. Він пройшов крізь віки, і хотілося б щоб і надалі він був ознакою любові і незрадливості, символізував чистоту почуттів, глибину безмежної любові до своїх дітей, до всіх, хто не черствіє душею.
Світлини свята






Немає коментарів:

Дописати коментар