Сторінки

понеділок, жовтня 29, 2018


 «Здорові діти – здорова нація»
     У рамках плану  методоб’єднань класних керівників  з метою популяризації здорового способу життя  вчителем Венгльовською Н.М. була проведена відкрита виховна година з учнями 9 – го класу  на тему «Здорові діти – здорова нація».
     Живучи в сучасному світі,  важко не задумуватись про своє здоров’я. Під щоденним впливом негативних чинників  ми все частіше зустрічаємо дітей із важкими недугами, у  соцмережах часто проводиться збори коштів на лікування як дорослих,  так і дітей,  немовлят. Кожна людина на землі повинна народжуватися здоровою, жити у  злагоді та любові у  сімꞌї, родині, державі,   підтримувати та оберігати здоровꞌя рідних і близьких, думати про прийдешнє, бути готовою передати своїм дітям набуті вікові знання, мудрі закони вічного єднання душі і тіла. Тому темою для виховної було обрано популяризацію здорового способу життя.
       Розпочалася виховна година із вступного слова вчителя, привітання учнів  у вигляді читання віршів.  Невеличка руханка, яку діти виконали в колі, додала бадьорості і оптимізму для виконання подальших завдань. Після цього учнів було поділено на три групи за допомогою фруктів. Першим завданням для груп була робота з прислівꞌями.
    Цікавою виявилася вправа «Дерево мрій», де учні брали інтервꞌю один в одного, у якому слід було зазначити мрію, життєве кредо, три найулюбленіші речі,  та створювали дерево мрій. Заздалегідь учням було запропоноване завдання підготувати повідомлення про вплив шкідливих речовин на організм підлітка. Підсумовуючи все почуте і побачене на уроці, діти створювали модель здоровꞌя, виходячи з власного бачення цієї проблеми.
    Завершилася виховна  година заключним словом вчителя і колективним виконанням пісні «Ніколи не пізно».









Немає коментарів:

Дописати коментар