Сторінки

пʼятницю, жовтня 11, 2019


Козацькі  забави

    11 жовтня 2019 року з нагоди  Дня Захисника України та Дня Українського козацтва у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід «Козацькая слава не вмре, не загине». В змаганнях взяли участь  учні 8 і 9 класів. Оскільки козаків було обмаль, тому залучили до справи прекрасну стать людства – дівчат.
   Свято вдалося на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, рівновагу. Естафета, вікторина, забави кашоварів, біг в мішках, конкурси в парах  – все це подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й присутнім. Хочеться сказати  гарні слова про перший конкурс  свята, на якому кожен курінь  мав  представити себе. Було неймовірно! У цій атмосфері азарту і веселого сміху народжувались нові таланти, відчувався дух згуртованості і дружби.   У процесі боротьби перемогу з невеликим відривом отримав курінь імені Б.Хмельницького. Усі учасники свята отримали солодощі і грамоти за активну участь у святі. Завершилось свято піснею «Козаки», яку виконала  учениця 9 класу Настя Скочипець .
    Нехай козацька сила і завзяття не покидає наших гарних дівчат та хлопців. Проведене свято ще раз підкреслило, що Козацькому роду ніколи не буде переводу!




















Немає коментарів:

Дописати коментар