Сторінки

суботу, травня 27, 2017

У добру путь! У добрий час!

   Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів ця чудова шкільна традиція, тепле родинне свято не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено це свято у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ст. Веселі пісні, вірші, сценки, подяка вчителям від випускників, напутні слова випускникам, привітання першокласників принесли хвилини позитивних емоцій, піднесеного настрою, неймовірних вражень …
   Відкрив урочисту лінійку директор школи Михальчук О.П., який запросив  на свято його винуватців – одинадцятикласників на чолі з класним керівником Батіг У.П. Після виконання всіма присутніми Гімну держави парох села отець Михайло поблагословив усіх учасників святкового дійства.
  Із щирими словами побажань звернувся  до учнів та вчителів директор школи, коротко підвів підсумки навчального року, озвучив здобутки та перемоги педагогів та учнів школи, а також висловив сподівання, що на самостійній життєвій дорозі одинадцятикласникам не забракне працелюбності, наполегливості в оволодінні знаннями для нових здобутків на благо рідного села й усієї України. Привітали школярів і заступник директора з навчально-виховної роботи Майко М.І., і сільський голова Пущак М.З., і голова батьківського комітету Михашула А.З. По-материнськи теплими були  напутні слова іменинникам свята першої вчительки Гринак О.В. А класний керівник Батіг У.П. у коротеньких спогадах відтворила хвилюючі миті шкільних років, які не можуть бути затьмарені плином часу, а також висловила сподівання, що кожен випускник зуміє йти не второваними шляхами, а прокладатиме свої стежки-доріжки, що кожен не лише здатний підкорити свою вершину, а й запалити на ній вогонь. Зворушливим до глибини душі було батьківське благословення й вальс із батьками. Щиро й ніжно звучали слова подяки з вуст учня 11 класу Керода Ігоря.
   І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Одинадцятикласники йдуть на останній шкільний урок. Навчання у школі закінчилося. Попереду – ЗНО-ДПА ще із двох предметів та незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!



















Немає коментарів:

Дописати коментар