Сторінки

понеділок, лютого 03, 2020


                                                 Тиждень фізики та астрономії
        З 27.01-31.01.2020 року в Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителем Венгльовською Надією Михайлівною, було проведено тиждень фізики та астрономії. Цікаво підібраний план тижня, дав змогу дітям глибше зануритися в цю дивовижну науку.
        В понеділок стартувало відкриття тижня, де було повідомлено план, завдання та вимоги, а також конкурс учнівських стінгазет на тему "Дивовижна фізика".
        У вівторок була представлена виставка літератури по фізиці на тему " Фізика і техніка". Та інформування учнів "Чи знаєш ти, що...?", де діти ознайомилися з цікавими фактами з фізики та астрономії .
        В середу увагу учнів привернув перегляд фільму з астрономії" Земля: створити планету". Також відбувся конкурс на кращу проектну роботу з фізики.
       Четвер не залишив байдужими жодного учня, оскільки діти захопливо демонстрували свої знання при розгадуванні фізичних кросвордів. Не менш цікаво пройшла в цей день учнівська конференція на тему "Український віраж на космічній орбіті", присвячена видатним вченим фізикам України.
      На завершення тижня для учнів 1-2 класів проведена екскурсія в кабінет фізики, а для 7-11 класів - гра "Фізичні перегони", в якій взяли участь дві команди "Оми" та "Ампери". Цікаві конкурси дали змогу журі обрати кмітливіших, перемогу отримала команда "Оми".











Немає коментарів:

Дописати коментар