Сторінки

четвер, березня 21, 2019

Подорож на Кокосові острови
          На базі Милятичівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів 20.03.2019 р. відбулося методичне об’єднання вчителів фізики Милятичівського освітнього округу. Вчитель фізики Венгльовська Н.М. поділилася досвідом з колегами із Загірянської та Жирівської шкіл  роботи з використанням новітніх технологій на уроці фізики.
      Гості та учні отримали позитивні емоції, перебуваючи на уроці фізики на тему «Подорожі на Кокосові острови». Метою такого уроку – подорожі було якнайкраще продемонструвати отримані раніше знання на уроках фізики та здобути скриньку зі скарбами, які допоможуть перевтілити плем’я «Машка – піру» з таємничого Кокосового острова в Індійському океані. Заочно подорожуючи по країнах, учні вдосконалювали свої вміння розв’язувати фізичні задачі, ребуси. Мала також  місце хвилинка з історії, де учні розповідали цікаві факти з біографії Ома, Ампера, Вольта, на честь яких було названо три екіпажі, які змагалися за скарб.
     Закінчилась зустріч нагородженням команд. Колеги, які завітали, побажали вчителю Венгльовській Н.М. творчих здобутків і працювати в такому ж дусі.






Немає коментарів:

Дописати коментар