Сторінки

вівторок, грудня 04, 2018

Клімат – найважливіший компонент
географічної оболонки Землі
        З метою обміну досвідом роботи, поширення досвіду використання інтерактивних технологій навчання згідно плану роботи 30 листопада 2018 р. у Милятичівській ЗОШ I-III ступенів було проведено методоб’єднання вчителів географії Милятичівського освітнього округу.
        Вчителем географії Мочерад З.М. було проведено урок у 8 класі на тему: «Кліматотвірні чинники. Повітряні маси, що впливають на територію України».
        Урок пройшов на високому науковому та методичному рівні з використанням інноваційних технологій. З метою активізації пізнавальної діяльності учнів ефективно використано мультимедійну презентацію «Кліматотвірні чинники», проблемні питання, випереджальне навчання. Ці види роботи дозволили активізувати навчальну діяльність учнів,  були дієвим засобом забезпечення високої активності учнів, які були не пасивними слухачами, а активними учасниками навчально-виховного процесу. Доречно й раціонально використано роздатковий матеріал, що дозволило успішно зреалізувати, окрім навчальної й розвиваючої мети уроку, виховну мету – виховання ціннісного ставлення до природи України та своєї місцевості.
       Проведення таких уроків сприяє розвитку пізнавальних інтересів учнів, їх творчих здібностей, підвищує інтерес до предмету.










Немає коментарів:

Дописати коментар